- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

Пчелите произведуваат мед кој во текот на својата историја главно се употребувал како додаток во исхраната, но со текот на времето неговата примена е поширока и поради неговите извонредни својстава се повеќе своето место го наоѓа во светот на убавината. Производите од пчели се едни од најефикасните природни материи за ревитализација на кожата.

Guerlain програма! Прво Британија, потоа Европа и светот!

Во 2020 година, Guerlain со гордост започна партнерство со УНЕСКО. Оваа 5-годишна програма е дизајнирана за обука на нови пчелари, создавање на асоцијации на пчелари низ целиот свет и анализа на придобивките од опрашувањето на резервите на биосферата.

Guerlain Abeille Royale – импресивно влијание на медот врз кожата!

Guerlain  ја создаде Abeille Royale: програма за нега на кожата, која научно го докажува нејзиниот исклучителен капацитет при минимизирање на видливите знаци на стареење на кожата.

Ова се дел од најпопуларните производи на Guerlain Abeille Royale!

- Реклама -

Abeille Royale Youth Watery Oil

Благодарение на извонредните својства на медот и најновите откритија во науката, нуди напредно решение за ефикасно справување со видливите знаци на стареење и целосна регенерација на оштетената кожа.

Honey Cataplasm Mask

Производ инспириран од импресивното влијание на медот врз кожата, кое дава беспрекорни резултати само по првото нанесување. Откако ќе ја извадите маската, веднаш ќе забележите дека вашата кожа е посвежа, затегната и сјајна.