- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

Она што го издвојува брендот Neutrogena од другите е тоа што ја прифати оваа реченица не само како слоган за нивните производи, туку како вистински лидер во демокозметиката го прифати фактот дека убавината доаѓа одвнатре, но ниту во еден момент не намалувајќи ја важноста на физичкиот изглед, односно делувањето на Neutrogena производите.

Со ова брендот Neutrogena го потенцира фактот дека убавината на жената извира од нејзината храброст и креативност. На овој начин, Neutrogena одговара на прашањето: „Што ја прави жената убава?“.

Убавината започнува со здрава кожа!

Верните клиенти на брендот Neutrogena веруваат дека здравата кожа е клучот за убава кожа, исто како и за нашето здравје!

Годиниве наназад брендот Neutrogena беше фокусиран на потрошувачите, трудејќи се нивните иновативни производи секогаш да бидат инспирирани од неисполнетите потреби на потрошувачите. Нивниот принцип на работа беше и остана никогаш да не креваат премногу „прашина“ и да не го ветуваат невозможното, бидејќи сметаат дека нивните потрошувачи се доволно паметни да го сфатат тоа сами. Се водат од принципот дека единствени ветувања што треба да се дадат се оние што можат да се исполнат. Затоа, развојот на нивните производи понекогаш трае подолго, но тоа е реалноста од кога не прават компромиси. Neutrogena не ги следи минливите трендови, затоа со сигурност може да се каже дека производите на Neutrogena никогаш не излегуваат од мода.

- Реклама -

Поради ова, го добија епитетот – број еден skincare бренд во Америка и успеаја да останат верни на своите вредности, но во исто време да останат конкурентни низ целиот свет во голем број категории на производи за убавина и нега на кожата.

Дерматолозите и веруваат и ја препорачуваат Neutogena!

Уште од основањето препораката од дерматолозите отсекогаш била во срцето на брендот и секогаш ќе биде. Затоа, дерматолозите и веруваат и ја препорачуваат Neutogena.

Водени од верувањето дека убавината започнува со здрава кожа, Neutrogena нуди производи засновани на научни истражувања и иновативни технологии, а инспирирани од купувачите и задоволувањето на нивните потреби создаваат производи за убава и пред се здрава кожа.

Neutrogena производите ќе и помогнат на вашата кожа да биде поубава од било кога.