- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

Честопати имаме големи очекувања од течните пудри што ги купуваме, затоа наоѓањето на вистинската понекогаш е многу тешка задача. Потребно е совршено совпаѓање на бојата на пудрата со тенот на лицето и да не остава чувство на тежина на лицето. Добрата пудра мора да ги издржи сите временски услови и со часови да остане на своето место. Најважно, совршената пудра мора да има совршена, прифатлива цена. Во минатото често се сметаше дека ако инвестирате повеќе пари во некој производ, тој производ ќе ви служи подобро. Сепак, тоа веќе не е случај! Пудрите што можете да ги пронајдете во вашата најблиска парфимерија сега се вистински ривали на нивните луксузни колеги.

Течни пудри кои се добри исто како оние на луксузните брендови

Пудрите од најблиската парфимерија успешно делуваат за да го усовршат вашиот тен!

Не многу одамна разликата помеѓу луксузната и пудрата од најблиската парфимерија беше навистина зачудувачка. Масните формули на пудрите од најблиската парфимерија не нудеа апсолутно никакво покривање и честопати беа целосно бескорисни. Во тоа време, тие не можеа ни да сонуваат дека некогаш на своите клиенти ќе им ги обезбедат сите можности што ги нудат брендовите како Chanel, Estée Lauder или Lancôme. Денес, технологијата за создавање на мејкап производи и производи за нега на кожата многу напредуваше. Така, два многу различни бренда користат слични состојки и тие го имаат истиот ефект врз кожата.

Течни пудри кои се добри исто како оние на луксузните брендови

Течни пудри кои се добри исто како оние на луксузните брендови

- Реклама -

Избор на најдобрите течни пудри што можете да ги најдете во вашата најблиска парфимерија!

Резултатот се гледа на полиците во парфимериите кои се богати со избор на различни пудри кои исто толку напорно работат за да го усовршат вашиот тен, исто како и луксузните, но по многу поповолна цена. Без разлика дали барате поинтензивна покривност, сјаен тен или пудра што ќе ви помогне да се борите против несаканиот и мрсен сјај на кожата, за секого постои поволна опција. Во продолжение ви носам избор на најдобрите течни пудри што можете да ги најдете во вашата најблиска парфимерија кои ќе делуваат исто толку добро како и оние на луксузните брендови – ако не и подобро!

Течни пудри кои се добри исто како оние на луксузните брендови

L’Oréal Paris Infallible

L’Oréal Paris Infallible 24hr Freshwear Liquid Foundation
L’Oréal Paris Infallible 24hr Freshwear Liquid Foundation

Rimmel Lasting Finish

Rimmel Lasting Finish 25H Foundation
Rimmel Lasting Finish 25H Foundation

Max Factor Miracle Second Skin

Max Factor Miracle Second Skin Foundation
Max Factor Miracle Second Skin Foundation

Rimmel Lasting Radiance

Rimmel Lasting Radiance Foundation
Rimmel Lasting Radiance Foundation

Bourjois Healthy Mix

Bourjois Healthy Mix Anti Fatigue Foundation
Bourjois Healthy Mix Anti Fatigue Foundation

Max Factor Lasting Performance

Max Factor Lasting Performance Foundation
Max Factor Lasting Performance Foundation