- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

Versace одлучи да ја прошири мирисната линија Eros, нудејќи ја најновата верзија на популарниот машки мирис. После дебито со Eros Eau de Toilette лансиран во 2012 година, Eros Flame од 2018 година и Eros Eau de Parfum лансиран во 2020 година, Versace го претстави парфемското издание Versace Eros Parfum.

Eros colection

Медуза како симбол на брендот кој краси шишето на машкиот мирис Eros!

Машката мирисна линија Eros длабоко е поврзана и инспирирана од грчката митологија. Мирисот го доби името по грчкиот бог на љубовта и синот на божицата Афродита – Ерос. Инспирацијата од античка Грција датира од времето кога Gianni Versace ја подигна својата модна империја и ја зеде божицата Медуза како симбол на брендот кој краси бројни производи од модната куќа, вклучително и новото шише со машкиот мирис Eros.

Eros bottle

Мирис дизајниран за херојски и страствен маж!

Новиот Eros Parfum е дизајниран за херојски и страствен маж како грчкиот бог. Мирисот ве погодува директно во срцето, носи важна порака за достоинството и моќта на различноста. Тоа е Eros сега како чист парфем.

- Реклама -

parfum visual

Композиција на ароматични ноти поставени на топла килибарна основа!

Мирисната композиција фаворизира ароматични ноти поставени на топла килибарна основа. Во отворањето се чувствува мешавина од свежо нане и Sorrento лимон, проследено со крцкаво зелено јаболко и здравец кои го сочинуваат срцето на мирисот. Основата дава топлина и удобност со ароми на балсамична тонка и килибар.

Eros Parfum bottle

Шише направено од тиркизно сино стакло!

Добро познатото шише од мирисната линија Eros останува исто, направено од тиркизно сино стакло со скулптура на Медуза во централниот дел на шишето.

Versace Eros Parfum е достапен како чист парфем во шишенце од 100 мл.

parfum visual