ЕЛИКСИР: ОНЛАЈН НАМАЛУВАЊЕ! За твојот, за мојот, за сечиј татко! Lacoste L12.12 Eau de Noir

17 Јуни е денот на татковците, ден кога ја славиме посебната врска помеѓу таткото и неговите деца, ден кога им се заблагодаруваме за нивната безусловна љубов…

За твојот, за мојот, за сечиј татко, парфемот Lacoste L12.12 Eau de Noir по супер јунска цена!

Месец Јуни! Онлајн намалување!

Јунска понуда на Еликсир онлајн парфимеријата е посветена токму на таткото.

Дали ја погледнавте јунската понуда на www.e-elixir.mk

Lacoste L12.12 Eau de Noir

Доколку не сте го сториле тоа ве советуваме да кликнете на линкот и да ја погледнете неверојатната понуда на машкиот парфем Lacoste L12.12 Eau de Noir.

За твојот, за мојот, за сечиј татко!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *