- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

Ведриот, освежителен мирис Jimmy Choo Man Aqua е проткаен со морско ветре со ултра машка елеганција. Овој мирис означува ново смело поглавје во приказната на Jimmy Choo Man мирисната линија.

Jimmy Choo Man collection

Man Aqua го прегрнува храбриот маж со својот дрвенест морски мирис, инспириран од заживувачката околина на морскиот брег.

wave

Бран на свежина!

Создаден од парфимерите Paul Guerlain и Julien Rasquinet, Jimmy Choo Man Aqua е свеж како бранувана морска пена, но исто толку ревитализирачки како утро поминато во сурфање.

- Реклама -

campaign Marlon Teixeira

Создаден за да го долови мирисот на океанот!

Man Aqua е дрвенеста морска тоалетна вода, која со љубов е изградена околу класично машка fougère структура. Создаден за да го долови мирисот на океанот, тој е подеднакво одважен колку и ненаметлив.

Man Aqua shadow

Jimmy Choo Man Aqua and glasses

Jimmy Choo Man Aqua and surfboard

Состојки кои сурфаат по пенлив бран!

При отворањето на композиција, стимулативниот зачин и сладоста на кардамонот сурфаат по пенливиот бран од грејпфрут, пред да исчезнат до свежото срце од леден здравец и чиста жалфија, кои се мешаат со морскиот акорд што се наоѓа во основата на мирисот. Таму, доволно тешкото сидро од пачули и килибар добива мек, морско инспириран аспект со додавање на солена мов.

Jimmy Choo Man Aqua ingredients

Мирисната ода на океанот доаѓа во стаклено шише во боја на морето!

Jimmy Choo Man Aqua мирисната ода на океанот доаѓа во препознатливото шише на мирисната линија, само сега во прекрасно стаклено шише во боја на морето.

Jimmy Choo Man Aqua a bottle

Рекламна кампања во која се појавува моделот и страствен сурфер Marlon Teixeira!

Во новата рекламна кампања за Jimmy Choo Man Aqua се појавува бразилскиот модел Marlon Teixeira, кој во минатото беше предводник на повеќе кампањи за парфемите на мирисната линија Jimmy Choo Man.

Искусниот сурфер совршено ја отелотворува смелата форма на Man Aqua. Неприкосновено мажествен, но и целосно удобен во сопствената кожа, за оваа кампања бразилскиот модел е сликан како излегува од морето после сурфање.

Advertising campaign for Jimmy Choo Man Aqua stars Brazilian model Marlon Teixeira

Прекрасната сцена е облеана со сончева светлина на модерна мажественост. Самоуверен и кул, моделот е сликан полуоблечен во модерен костим за сурфање додека ја носи својата даска. Неограничен маж со вродено чувство за елеганција е живо олицетворение на Jimmy Choo Man Aqua.

Подеднакво одважен колку и ненаметлив!

Одличен избор со кој не можете да погрешите!

Купи Сега Shop Now FabuSpotJimmy Choo Man Aqua a bottle and box