- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

Погледнете што кажува нашиот годишен хороскоп, бидејќи кога ќе се здружат астролози и мејкап експерти, резултатот е мејкап хороскоп.

Што вели хороскопот за 2019 година? Каква годината е пред вас? Каков мејкап изглед ќе одговара на вашиот Хороскопски знак?

Мејкап хороскоп – БЛИЗНАЦИ

Ќе бидете забележани, сакале или не! Така велат астролозите! Во оваа година, неизбежно е малку драма, тоа ќе ги разбие досадните секојдневија во кои сте западнати. Кога велам драма, имам на ум две мејкап работи: драматичен поглед и драматично заводливи усни.

Шминка за вас за 2019 година – мачкини очи и полни усни без хируршки интервенции. (научете како со помош на шминка да ги направите вашите усни полни и сочни)

- Реклама -

Продолжува…