- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

Погледнете што кажува нашиот годишен хороскоп, бидејќи кога ќе се здружат астролози и мејкап експерти, резултатот е мејкап хороскоп.

Што вели хороскопот за 2019 година? Каква годината е пред вас? Каков мејкап изглед ќе одговара на вашиот Хороскопски знак?

Мејкап хороскоп – РАК

Годишниот хороскоп ви кажува да излезете од вашиот оклоп, драги ракови. Наместо да се фокусирате на други, фокусирајте се на себе и пробајте погласно и посигурно да го искажете своето мислење. Мејкап хороскопот ви предвидува возбудлива година во однос на смелоста во шминкањето. Бидете храбри и ќе засјаете со полн сјај.

Шминка за вас за 2019 година – дефинитивно сребрен хајлајтер! (научете еден трик од Rihanna)

- Реклама -

Продолжува…