- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

Погледнете што кажува нашиот годишен хороскоп, бидејќи кога ќе се здружат астролози и мејкап експерти, резултатот е мејкап хороскоп.

Што вели хороскопот за 2019 година? Каква годината е пред вас? Каков мејкап изглед ќе одговара на вашиот Хороскопски знак?

Мејкап хороскоп – ДЕВИЦА

Добри, скромни девици, ѕвездите велат дека оваа година ќе ви се отворат можности за интересни патувања, кои ќе ве поттикнат да сонувате за поголеми нешта. Наместо секогаш да бидете дежурни и одговорни, бидете вие онаа малку несериозна пријателка. На овие патувања земете крем со заштитен фактор ако се одлучите за потопли предели, а вашиот мејкап изглед зачинете го со интензивна мат нијанса на кармин.

Шминка за вас за 2019 – виолетов мат кармин за вашите усни.

- Реклама -

Продолжува…