- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

Погледнете што кажува нашиот годишен хороскоп, бидејќи кога ќе се здружат астролози и мејкап експерти, резултатот е мејкап хороскоп.

Што вели хороскопот за 2019 година? Каква годината е пред вас? Каков мејкап изглед ќе одговара на вашиот Хороскопски знак?

Мејкап хороскоп – ЛАВ

Астролозите веруваат дека оваа година ви претстои работа на себе – одвнатре. Вашата вообичаена експресивна природа ќе се смири со преиспитување на својот идентитет. Годишниот хороскоп ви предвидува промена во животната средина и предлага да додадете малку фантазија во секојдневниот живот. Покрај тоа што ќе бидете повеќе креативни и разиграни во деновите што ви претстојат, ви предлагам да ја покажете креативноста во шминкањето. А за вас, совршената колекција Lancome Chroma е мејкап линија која ги спојува фантазијата и уметноста.

Шминка за вас за 2019 година – палета на нијанси во комбинација на мат и блескави сенки.

- Реклама -

Продолжува…