- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

Погледнете што кажува нашиот годишен хороскоп, бидејќи кога ќе се здружат астролози и мејкап експерти, резултатот е мејкап хороскоп.

Што вели хороскопот за 2019 година? Каква годината е пред вас? Каков мејкап изглед ќе одговара на вашиот Хороскопски знак?

Мејкап хороскоп – СТРЕЛЕЦ

Бидете благодарни на Јупитер што за вас оваа година ќе биде полна со живот. Оптимизмот и ентузијазмот ќе ве пратат во текот на целата година, така што вашите цели полесно ќе ги остварувате. Во потрага за големи приказни, не заборавајте на сензуалноста, а мејкап хороскопот вели дека најдобро ќе ја изразите со суптилни нијанси на розова и боја на кајсија.

Шминка за вас за 2019 година – монохроматска шминка на вашите усни, образи и очи.

- Реклама -

Продолжува…