- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

Погледнете што кажува нашиот годишен хороскоп, бидејќи кога ќе се здружат астролози и мејкап експерти, резултатот е мејкап хороскоп.

Што вели хороскопот за 2019 година? Каква годината е пред вас? Каков мејкап изглед ќе одговара на вашиот Хороскопски знак?

Мејкап хороскоп – ВАГА

Бидете она што сте! Астролозите велат дека тоа е најдобриот совет за вас во 2019 година. Без разлика дали тоа им се допаѓа на другите или не, важно е да бидете посреќни. Среќна жена е убава жена! Нега е клучниот збор за вашата убавина во 2019 година и важно е да не штедите на добри-квалитетни производи, бидејќи го заслужувате тоа. Врвни состојќи за здрава кожа се: витамин Ц и хијалуронска киселина, а ќе ги пронајдете во кремите за лице или во хранливите серуми.

Шминка за вас за 2019 година – сјај за усни во некоја нежна нијанса!

- Реклама -

Продолжува…