Парфемска премиера! Gucci Guilty Pour Femme Eau de Parfum

Ново поглавје на Gucci Guilty мирисната линија се отвора на почетокот на 2019 година со Gucci Guilty Pour Femme Eau

Прочитај повеќе

Да се поседува парфем со потпис на Tom Ford е вистински престиж!

Кога ги креирал парфемите, дизајнерот Tom Ford имал идеја дека тоа ќе бидат парфеми за луѓе кои го сакаат престижот,

Прочитај повеќе

Парфем на кој ќе ни мириса зимата!

Gucci Bloom Nettare di Fiori Ладните денови кои ни претстојат за многу од нас ќе бидат обележани со парфем кој

Прочитај повеќе

Неодоливи парфеми кои ќе ги обожаваме оваа зима!

Мирисите кажуваат многу за вас, односно го отсликуваат вашиот карактер, личност, стил и вкус. Цветни, пудрести, цитрусни, дрвенести или ориентални

Прочитај повеќе

Ново поглавје на Gucci Guilty парфемите!

#ForeverGuilty Женскиот мирис Gucci Guilty беше лансиран во 2010 година, по што во 2011 година претставено беше машкото издание Gucci

Прочитај повеќе

Парфеми кои со задоволство ќе ги подарите или добиете на подарок!

Сите знаеме дека парфемот е речиси непогрешлив подарок за вашата блиска личност и затоа многу често го подаруваме за најразлични

Прочитај повеќе

ПАРФЕМСКА ПРЕМИЕРА! Gucci Bloom Nettare Di Fiori

Gucci го најави третиот по ред мирис од Gucci Bloom мирисната колекција, наречен Gucci Bloom Nettare Di Fiori, кој ќе

Прочитај повеќе

ЕЛИКСИР: НАМАЛУВАЊЕ! СТИЛОТ МОЖЕ ДА БИДЕ ПРЕПОЗНАЕН! Gucci

Стилот може да биде препознаен по подарокот кој го подарувате! Gucci Попуст манијата која ги зафати Еликсир парфимериите на верните

Прочитај повеќе

НОТИТЕ НА МИРИСОТ ПРЕТСТАВУВААТ ФЛОРАЛЕН ВОДОПАД, КОЈ Е ПРЕНЕСЕН ВО Gucci Bloom Acqua di Fiori

Acqua di Fiori ја слави виталноста и енергијата на младоста и пријателството! Со спој настанат преку спонтаноста и убавината на

Прочитај повеќе

АНАБЕЛА: МЕСЕЦ МАЈ НАМАЛУВАЊЕ! Gucci

Во месец Мај намалување на целиот бренд Gucci Намалување од 30%! Од Анабела парфимерии доаѓа бомбастична вест: Парфемите од престижниот

Прочитај повеќе