- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

Погледнете што кажува нашиот годишен хороскоп, бидејќи кога ќе се здружат астролози и мејкап експерти, резултатот е мејкап хороскоп.

Што вели хороскопот за 2019 година? Каква годината е пред вас? Каков мејкап изглед ќе одговара на вашиот Хороскопски знак?

Мејкап хороскоп – ЈАРЕЦ

Задачата за вас за оваа година ќе биде – да попуштите понекогаш. Во ред, имате помали очекувања од себе и на тој начин го намалувате стресот. Желбата за перфекционизам кај вас, исто така се манифестира во шминката, па затоа за вас непростлива е закривена линија на тушот. Хороскопот вели – Забавувајте се! Мејкап хороскопот вели – Забавувајте се! Ноктите можат да бидат добар терен за поигрување, па наместо со класична црвена, обидете се со некоја необична маникир варијанта за вашите нокти.

Шминка за вас за 2019 година – Невообичаени бои на сенка за очи!

- Реклама -

Продолжува…