- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

Ако размислам наназад на изданието Juliette has a Gun Not a Perfume со карактер на фина дрвенеста, свежа и чиста арома – новиот Juliette has a Gun Not a Perfume Superdose содржи доволно ефект и сила наречена superdose. Not a Perfume Superdose нуди ист мирис со интензивен карактер. Експлозивното име го прати експлозивниот мирис!

Superdose – Мирисна супердоза!

Што можам да кажам… моќен, интензивен, експресивен и долготраен. Добив навистина опоен мирис на килибар со дрвенести акорди на многу елегантен начин. Прекрасен килибар! Оваа топла и длабока, малку слатка состојка произведува свежи, чисти и елегантни ароми со значително посилна трага. Така мириса оваа супердоза!

Superdose – Ме прашуваат што мириса така добро?

Луѓето ме мирисаат, ме прашуваат што мириса така добро? Сметам дека оваа мирисна композиција е некое чудо – на моето тело мириса индивидуално и посебно. Одговара за дами и господа, може да се комбинира со друг мирис, но и да се носи самостојно, апсолутно испробајте.

- Реклама -

Superdose – Ќе ви се допадне и јас сум една од нив!

Мирисот има нешто меко, како тело што ме гушка. Емотивен придружник. Не ве допира непристојно, не ви досадува, туку го стимулира емоционалното ниво на многу пријатен начин. Мислам дека на повеќето ќе им се допадне, секако и јас сум една од нив.