Anabella Beauty Spot ви подарува шминкање кај најдобрите Makeup Артисти

Професионално шминкање со најдобрите Makeup Артисти­: Зоран Шурбевски, Дарко Мишовски, Мери Бајрамовска, Тулаи Малици.

Anabella Beauty Spot ви подарува шминкање!

Од Anabella Beauty Spot парфимериите порачуваат дека за купени производи во вредност од 2500 денари од брендовите Estee Lauder, Clinique, Bobbi Brown, Clarins и Shiseido,  добивате можност за шминкање кај најдобрите Makeup Артисти.

Извлекување на добитниците на 15.01.2019 година!

Само треба да го пополнете својот ваучер и очекувајте го прогласувањето на добитниците на 15.01.2019 година.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *