- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

Погледнете што кажува нашиот годишен хороскоп, бидејќи кога ќе се здружат астролози и мејкап експерти, резултатот е мејкап хороскоп.

Што вели хороскопот за 2019 година? Каква годината е пред вас? Каков мејкап изглед ќе одговара на вашиот Хороскопски знак?

Мејкап хороскоп – ШКОРПИЈА

Време е да ги соберете плодовите од вашата вредна работа. Ќе пристигнуваат слатки зборови од разни страни, но најпрво верувајте на вашите инстинкти кога ќе правите проценка. Приливот на енергија што ќе го осетите важно е правилно да го канализирате, но не занемарувајте ја релаксација. Топли купки, СПА третмани и вежби за дишење ќе го зајакнат вашето тело, а шминката ќе биде придружена со вашата толку очигледна благосостојба.

Шминка за вас за 2019 година – нежни контури, добра маскара, долготраен кармин!

- Реклама -

Продолжува…