- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

Во лето кога сакаме да покажеме малку повеќе кожа, глетката на нашиот аристократски тен не предизвикува воодушевување. Време е за малку бронзена боја и тој прекрасен кадифен изглед што го добива кожата по изложување на сонце, секогаш и исклучиво со соодветна заштита. За што побрзо да го добиете толку посакуваниот бронзен тен, производите за забрзано потемнување се незаменлив дел од летната рутина.

Olival Super Mrkva Pekmez SPF 10

Како функционираат производите за забрзано потемнување од брендот Olival?

Производите за забрзано потемнување на брендот Olival, како што се бестселерите од колекцијата Super Mrkva, делуваат така што го „извлекуваат“ меланинот на површината на кожата, а со тоа го забрзуваат процесот на потемнување, давајќи ѝ на кожата здрав и исончан изглед со минимална изложеност на сонце.

Olival Super Mrkva Suvo Maslo

Што ќе направат производите за забрзано потемнување на кожата?

Во производите за забрзано потемнување Super Mrkva, бета каротинот се комбинира со најдобрите природни масла од маслинка, какао и орев. Маслиновото масло, познато во сите производи на Olival е со висок квалитет и спаѓа во групата на масла кои се добиваат со ладно цедење. Какао путерот се користи и во производството на чоколадо, а маслото од орев се добива со мацерација на суви зелени лушпи од орев. Оваа комбинација на високо негувачки, хранливи масла и бета каротинот умерено ја штитат и лесно ја засенуваат кожата со пигменти. Со нив не само што ќе добиете прекрасен тен на вашата кожа, туку дополнително ќе ја хидрирате, негувате и ќе ја задржите подолго бојата на кожата.

- Реклама -

Olival Super Mrkva Pekmez SPF 10

Кога се препорачува да се користат производи за забрзано потемнување?

Можете да започнете со нанесување на производи за забрзано потемнување неколку недели пред да ја изложите кожата на сонце и сончање за да и дадете шанса на вашата кожа да го зголеми производството на меланин. Со оглед на тоа што сите производи од линијата Super Mrkva се хранливи, тие лесно можат да го заменат вашиот нормален крем или лосион за тело во текот на летните месеци. Но, секако можете да ги користите исклучиво на плажа, без овој подготвителен период.

Olival Super Mrkva Zlatno Maslo

Кој производ од колекцијата Olival Super Mrkva да го изберете?

Olival Super Mrkva пекмез за забрзано потемнување СПФ 10

Olival Super Mrkva пекмезот за забрзано потемнување е збогатен со природен пигмент од морков – бета каротин, кој ја штити и негува кожата. Содржи комплекс од богати природни масла од морков, орев, маслинки и какао кои ја хранат, негуваат, штитат и дополнително ја хидрираат кожата, во комбинација со заштитен фактор 10. Пекмезот се препорачува за лица кои добро ги поднесуваат сончевите зраци.

Pekmez SPF 10

Olival Super Mrkva суво масло за забрзано потемнување

Super Mrkva сувото масло е наменето за забрзано и интензивно потемнување на кожата. Збогатено е со природен пигмент од морков – бета каротин. Брзо се апсорбира и ја штити и негува кожата. Маслото не остава маслени траги и се препорачува за лица кои веќе имаат добра подлога и сакаат да постигнат интензивен исончан тен.

Suvo Maslo

Olival Super Mrkva златно масло за забрзано потемнување

Super Mrkva златното масло со златни честички ја нагласува прекрасната бронзена боја и го поттикнува забрзаното потемнување. Збогатено со масла од маслинка, морков и орев кои ја регенерираат и штитат кожата. Го поттикнува забрзаното потемнување без чувство на мастење на кожата.

Zlatno Maslo

Не заборавајте на СПФ!

Производите за забрзано потемнување не се замена за производите со заштитен фактор и колку и да стремите кон исончана, бронзена кожа, не смеете да заборавите на штетното влијание на сонцето врз кожата на телото. Од сонцето мора да се штитите секој ден, бидејќи само еден краток престој на сонце без соодветна заштита може да предизвика голем број непријатности: од црвенило и иритација на кожата, до потешки состојби. Затоа, пред да ги користите овие производи за забрзано потемнување, не смеете да заборавите на соодветна заштита на кожата на телото со соодветни заштитни фактори. Комбинацијата на производи со висок заштитен фактор и еден од производите од линијата Super Mrkva е гаранција за здрав и исончан тен.

Каде може да се набават производите за забрзано потемнување!

Сите производи на Olival можете да ги најдете во подобро снабдените парфимерии или на ОВАА веб-страна.